Divizia A
Competitii
Galerii Media

27 August 2016 09:18:36

Robert Țuțea (Știința Explorări): Vreau să revin cāt mai repede la o formă fizică optimă

    La 33 de ani, după două sezoane jucate pentru Phoenix Șimleu Silvaniei și VCM LPS Piatra Neamț, Robert Țuțea s-a īntors īn această vară la Știința Explorări, echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfacții de-a lungul carierei.

    R.: - Cum s-a produs revenirea ta la Știința Explorări?

    R. Țuțea: - Am avut o discuție cu domnul președinte Traian Rad Tăut și cu domnul antrenor Marius Botea,

...mai mult

25 August 2016 21:26:56

La mulți ani domnului Adrian Arbuzov!
    Azi, directorul tehnic al echipei de volei masculin Știința Explorări, Adrian Arbuzov, īmplinește 66 de ani. Considerat un adevărat simbol al voleiului băimărean, Adrian Arbuzov și-a dedicat aproape īn totalitate cariera de jucător și antrenor, clubului Știința Explorări. Cu ocazia aniversării zilei de naștere, conducerea clubului, antrenorii și jucatorii īi urează un sincer LA MULȚI ANI!

25 August 2016 07:08:30

Cu Gabriel Cherbeleață īn lot, Romānia joacă două amicale cu naționala Israelului

    După o lună de pregătire centralizată, desfășurată īn Craiova, echipa națională de volei masculin a Romāniei va disputa la finalul acestei săptămāni primele amicale, īn vederea participării la preliminariile CE 2017, al cărui turneu final se va desfășura īn Polonia.

    Tricolorii vor īntālni vineri și sāmbătă, de la ora 18.30, naționala Israelului, ambele jocuri de pregătire fiind programate īn sala

...mai mult

24 August 2016 08:29:54

Tamas Kaszap (Știința Explorări): Abia aștept să īncepem meciurile amicale

    Ungurul Tamas Kaszap este unul dintre cei trei jucători transferați, pānă acum, īn această vară de Știința Explorări. Kaszap este născut īn data de 21.03.1991, are 1,98 m īnălțime, evoluează pe postul de ridicător și a venit la Știința Explorări de la Volley 92 Asnieres (Franța, liga a 2-a).

    Din 2011 este component al echipei naționale a Ungariei.

    După aproape o lună de antrenamente alături

...mai mult